Portföljens utveckling (från start, risknivå & jfr SIXRX, se egen flik)

onsdag 24 juni 2015

Är Cellavision billigt just nu?

Shareville (länk) ställdes frågan om Cellavision är billigt efter den senaste periodens nedgång här är mitt svar.

Jag har inte inte sett någon relevant nyhet om Cellavision på ett tag. Det senaste relevanta var bolagets plan att omorganiseras för att få en bättre försäljningsorganisation. Säkert bra men lite suckade jag över kostnaden. Sedan var q1 inte riktigt så bra som väntat. Men exempelvis Afv var ju nöjda.

Möjligen kan en viss effekt av den svagare dollarn påverka men det är fortfarande på en bra nivå för CV. Sedan kanske kursen drevs upp ett tag när Robur ökade i bolaget.

Jag ökade nyligen på ungefär nuvarande nivå (45 kronor) och tycker fortfarande 55 kr med uppsida. är rätt riktmärke med nuvarande info, För min del tycker reagerar jag inte på att litet bolag går ned mellan rapporterna. Det känns ganska normalt. I Vitrolife har vi tjänat mycket på den swing traden men det gäller ju att man är trygg med bolaget.

En viss begränsning har vi dock. Över 10 procent av portföljen går jag ogärna i bolag om jag inte är tvärsäker eller risken uppenbart låg. Riktigt så säker är jag inte inte på CV men jag är ärligt talat ganska lugn med det innehavet.

2 kommentarer:

  1. I was in search of news that can be useful for doing KLSE stock analysis related to Malaysian market but I don't even understand the sentence written here in this post.

    SvaraRadera
    Svar
    1. No connection to your search I'm afraid. Cellavision is a swedish listed company selling digital blood analysis to hospitals.

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Featured Post

Senaste filmerna från vloggen

Här hittar du alltid senaste klippen från mina vloggar - 3 snabba och Sparskolan. Jag fyller även på med andra klipp och poddar dä...

Aktuella data från OECD

Reklam