Portföljens utveckling (från start, risknivå & jfr SIXRX, se egen flik)

tisdag 27 januari 2015

Justerat lite i portföljen

Gjorde lite justeringar i portföljen idag. Alla aktierna har redan längre tidigare inlägg (se under etiketter) så jag nöjer mig med några rader om varje.

Ökade i Deutsche Bank
Caset är att avkastning på eget kapital stiger både för att banken nu är igenom det värsta (tror jag), själva kan höja sin avkastning genom att städa balansräkning och därtill får hjälp av ECB som dammsuger upp dåliga lån. Det borde kunna motivera ett högre p/b än idag.

Ökade i Cellavision
Jag är alltmer trygg med bolaget Cellavision, även om jag inte tror att nuvarande pris är särskilt billigt på kort sikt. Kanske blir exponeringen mot dollarn nu väl stark. Jag får fundera lite på det.

Minskade i Vitrolife
Finansierar en del av köpet i Cellavision här för att portföljen ska ha rätt balans. Något av en milstolpe - Vitro var med i den första rundan aktier jag köpte på Nordnetkontot. Nu har redan hemtagna vinster och utdelningar täckt hela köpeskillingen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Featured Post

Senaste filmerna från vloggen

Här hittar du alltid senaste klippen från mina vloggar - 3 snabba och Sparskolan. Jag fyller även på med andra klipp och poddar dä...

Aktuella data från OECD

Reklam