Portföljens utveckling (från start, risknivå & jfr SIXRX, se egen flik)

onsdag 20 maj 2015

Sajten... nu med widget som visar börsvinnare

Jag gillar entreprenörer. Därför är det kul att puffa för Nordic Shares och använda deras widget för att visa aktuella börsvinnare.

Nu finns en ny spännande lista på sidans högerspalt. Det är börsvinnare senaste månaden, genererade av Nordic Shares (länk). Det här är ju en icke-kommersiell sida så det är bara min alldeles egen åsikt jag ger uttryck för när jag trycker på gillarknappen för det här initiativet.

Det är kul med människor som försöker och är kreativa. Nordic Shares hämtar data från Avanza och Börsdata för att bygga upp intressanta applikationer för bloggar. Min spontana tanke var att det här går det att göra mycket kul med - alla utdelningsspecialtister skulle ju t.ex. kunna ha sin yield live.

I rättvisans namn bör väl även de utmärkta källorna Börsdata (länk) och Avanza nämnas. Särskilt Börsdata förjänar massor av cred. Fantastiskt att den informationen görs så tillgänglig. Jag är en nöjd betalande medlem där.

Vad tycker ni livelistan i högerspalten ska visa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Featured Post

Senaste filmerna från vloggen

Här hittar du alltid senaste klippen från mina vloggar - 3 snabba och Sparskolan. Jag fyller även på med andra klipp och poddar dä...

Aktuella data från OECD

Reklam