Portföljens utveckling (från start, risknivå & jfr SIXRX, se egen flik)

Samarbete med Nordnet

Jag har ett samarbete med Nordnet. De sponsrar aktieskolan och annonserar här på bloggen. Innehållet är helt och hållet mitt. Däremot tycker jag det är extra roligt att produkten, aktivitet på Shareville, är något jag kan stå för - oavsett om det kanaliseras via mig eller inte.


Om du är intresserad av att bli medlem fungerar det som på skissen nedan.

  • Det finns reklamlänkar och banners på mina sidor. Väljer du att gå med i Shareville via någon av dessa kommer du till registreringssidor för att bli kund hos Nordnet. Sedan kan du starta Shareville. Alltihop tar 5-10 minuter. 
  • Jag har aldrig fått någon som helst spam eller annan störande information från Nordnet eller Shareville och det är helt gratis att bli kund (poängen är att du på sikt ska vilja ha ditt sparande där). 
  • När du är på plats finns jag på Shareville och svarar gärna på frågor. Det oavsett om du kommit in via mina länkar eller ej, för i grunden handlar det om att att det är kul med investeringar.Reklam: Klicka här för att registrera dig på Shareville

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Featured Post

Senaste filmerna från vloggen

Här hittar du alltid senaste klippen från mina vloggar - 3 snabba och Sparskolan. Jag fyller även på med andra klipp och poddar dä...

Aktuella data från OECD

Reklam